Nöje

Mannen som kolliderade med Gwyneth Paltrow i skidbacken sa att han var “känd” efter olyckan

Just nu pågår den omtalade rättegången mellan Gwyneth Paltrow och den pensionerade optiken Terry Sanderson, som kolliderade i en skidbacke i USA för sju år sedan. Nu förklarar Sanderson varför han i ett e-postmeddelande efter olyckan skrev att han var “känd”.

Foto: Skärmdump Law & Crime

2016 kolliderade Gwyneth Paltrow och den pensionerade optikern Terry Sanderson i skidbacken på en lyxresort i Utah, USA. Båda hävdar att den andra orsakade olyckan.

“Försökte göra en allvarlig situation mer lättsam”

Under måndagen förhördes Sanderson i rättegången. Han blev då utfrågad om varför han kort efter händelsen skrev ett e-postmeddelande till sin dotter med ämnesraden “Jag är känd…”.

“Jag var förvirrad. Allt jag försökte göra var att desperat kommunicera med mina barn innan de fick höra från någon annan att jag blivit påkörd”, sa Sanderson enligt People. “Jag valde inte mina ord väl, det var inte alls så jag kände, och det jag i själva verket försökte göra var att göra en allvarlig situation mer lättsam och det blev fel.”

Sanderson sa även att han hörde “ett blodisande skrik” strax före kollisionen.

“Och sen, pang, det var som om någon hade tappat kontrollen och var på väg att åka in i ett träd och dö. Det är vad jag [minns] från innan jag blev påkörd /…/ Jag fick ett hårt slag i ryggen… precis vid mina skulderblad, och knytnävarna och stavarna var precis där längst ner på mina skulderblad, en riktig smäll. Jag har aldrig fått en så hård smäll.”

Sanderson hävdar att kollisionen gav honom en hjärnskada och fyra brutna revben. Han har stämt Paltrow på 300 tusen dollar – motsvarande drygt tre miljoner kronor. Paltrow, däremot, menar att det var Sanderson som åkte in i henne. Hon stämmer honom på den symboliska summan en dollar, samt omkostnader.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!