Nöje

Måns Zelmerlöw delar bild på hustrun – efter separationsryktena

Efter en tid kantad av separationsrykten har Måns Zelmerlöw delat en bild av sin fru på Instagram – för första gången på flera månader.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

Det är ingen hemlighet att makarna Zelmerlöw nyligen har gått igenom en svår period i sitt äktenskap. I våras avföljde Ciara sin make på Instagram, något som resulterade i rykten om en separation. Kort därefter bekräftade både Ciara och Måns att något inte stod rätt till mellan dem.

I ett mejl till Aftonbladet i juni skrev Ciara att parets framtid var “osäker”:

“Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev hon då.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

“Klart familjen kommer”

Ett annat tecken på att de äkta makarna går igenom en svår tid är att de inte har delat några bilder av varandra på Instagram på flera månader – fram till nu.

För tillfället befinner Måns sig i Sverige med anledning av sommarturnén Överallt men Ingenstans, som i förra veckan tog honom till Båstad.

Måns har en speciell anknytning till Båstad: för några år sedan köpte han och hustrun en stuga i Kattvik, och efter en renovering har stugan blivit ett riktigt lyxigt sommarboende för familjen.

Foto: Instagram @manszelmerlow
Foto: Instagram @manszelmerlow
Foto: Instagram @manszelmerlow
Foto: Instagram @manszelmerlow
Foto: Instagram @manszelmerlow

Måns har dock hittat en brist med Båstad – enligt honom har staden saknat ett “bra renodlat kaffeställe”, något som han nyligen berättade i en intervju med Bjäre NU.

Därför beslutade artisten sig för att öppna en egen vin- och kaffevagn, komplett med trädgårdsservering och livemusik (Zelmerlöw kommer själv inte uppträda, men däremot kommer han stundtals dyka upp för att servera kaffe, vin och enklare mat från den omgjorda hästvagnen).

Under måndagen var det premiär för loungevagnen, som har fått namnet Beans & Grapes. Givetvis passade Måns på att dela med sig av flera bilder från invigningen på Instagram, och på en av bilderna syns sångaren på en trappa tillsammans med sönerna Albert och Ossian – och Ciara.

“Klart familjen kommer till öppningen av Beans & Grapes”, skriver han i inlägget.

Måns har också delat ett klipp där Ciara kör förbi semesterboendet på en fyrhjuling tillsammans med en av sönerna.

“Nu har sommargästerna kommit”, skriver han.

Även Ciara har delat bilder från Båstad, som hon kallar för “min favoritplats på jorden”. I hennes inlägg syns inte Måns till, däremot har hon taggat Beans & Grapes i en av bilderna.

Makarna följer i dagsläget inte varandra på Instagram.

Måns och Ciara gifte sig 2019 och är idag bosatta i England. Förutom Albert och Ossian har Ciara dessutom sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!