Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Måns Zelmerlöw om svackan i relationen: “Svårt”

Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara omges av separationsrykten då det visat sig att hon slutat följa honom på sociala medier – något som i sin tur gett upphov till ett mer illasinnat rykte. “Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier”, säger Zelmerlöw till Aftonbladet.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

2016 träffade Måns Zelmerlöw sin fru, den brittiska skådespelaren Ciara. Paret gifte sig 2019 och är idag bosatta i England tillsammans med sönerna Albert och Ossian. Ciara har dessutom sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

Nyligen uppstod rykten om att paret separerat, något som snabbt fick spridning i sociala medier. Snart uppstod dock en helt annan diskussion: i olika nätforum menade vissa användare att den påstådda separationen skulle ha något att göra med uppgifter om att en känd svensk artist skulle ha gripits för att ha köpt sex.

“Kämpar för att hålla ihop vår relation”

Nu går Zelmerlöw ut och dementerar det sistnämnda ryktet – samtidigt som han medger att han och hustrun har stött på problem i sin relation.

“Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog”, säger han till Aftonbladet.

Måns säger att det sista han vill just nu är att “tala med media”, men att det har “visat sig nödvändigt eftersom jag måste skydda min familj och våra två små barn”:

“Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn.”

Avföljde maken på Instagram

Ryktena om att en spricka uppstått mellan de äkta makarna tog först fart i sociala medier. För några dagar sedan publicerade Vanessa “Nessa” Elie, som driver Instagram-skvallerkontot Exonphspoilerse, följande i sin story:

“Nån som vet vad som hänt mellan Måns Z och hans fru? hihihihihihi”.

Tidigare denna vecka skrev dessutom Nyheter24 att Ciara hade avföljt Måns på Instagram, samt att han inte har delat några bilder av sin fru på flera månader – något som hör till ovanligheterna.

Sedan Ciara avföljde sin make på Instagram har hon publicerat ett flertal uppmärksammade inlägg i sin story. I ett av dem syns boken Conversations on Love av Natasha Lunn, som på Adlibris hemsida beskrivs på följande vis:

Efter åratal av känslan av att kärleken alltid var utom räckhåll gav journalisten Natasha Lunn sig ut för att förstå hur relationer fungerar och utvecklas under en livstid. Hon vände sig till författare och experter för att lära sig om deras erfarenheter, samt använde sig av sina egna, och frågade: Hur hittar vi kärlek? Hur upprätthåller vi den? Och hur överlever vi när vi förlorar den?

Ryktades vara sexmissbrukare

Vid sidan om sitt jobb som artist och programledare har Zelmerlöw privatliv rönt en hel del uppmärksamhet genom årens lopp. Efter att ha varit i relationer med bland andra artisten Marie Serneholt och juristen Azra Osmancevic erkände Zelmerlöw 2014 att han hade svårt att vara trogen.

I Kristoffer Triumfs podcast Värvet berättade Måns att han hade “varit otrogen flera gånger”, och till och med sökt terapi för sina problem. Samtidigt menade han att ett öppet förhållande inte var något för honom:

“Det är väl en tanke som har slagit mig massa gånger också. Jag ser ju på sex som någonting, och att älska som någonting helt annat. Så sex behöver inte betyda någonting alls. Så det är klart att jag har funderat på om det skulle vara det optimala. Men samtidigt har jag svårt att se att ha en flickvän som ligger runt och kommer hem och berättar det, det är inte heller kul”, sa han.

Efter Zelmerlöws medverkan i podcasten spreds ett rykte om att han var sexmissbrukare – något som han senare förklarade var en stor överdrift:

“Jag är ju inte det, men det satte sig uppenbarligen, för nu tror folk på riktigt att jag är sexmissbrukare”, sa han i Aftonbladets Schlager Deluxe 2015, enligt Hänt.

Berättade om otroheten för sin blivande fru

I Renées brygga 2018 förklarade sångaren att hans tidigare snedsteg i relationer berott på ett bekräftelsebehov:

“Mycket har nog legat i att jag vill ta mig framåt och uppåt så snabbt som möjligt, och att jag vägrat att stanna upp och tänka efter vad det är för något jag egentligen är med om. Det finns något som är mycket viktigare än att stå på scenen, även om det är fantastiskt med, så är det inte på liv och död längre”, sa han enligt Aftonbladet.

Renée Nyberg passade då på att fråga Måns om han någonsin diskuterat sitt förflutna med Ciara:

“Ja, absolut, hon vet om allting”, sa han. “Men hon är likadan, så det är bra.”

På lördag inleder Zelmerlöw sin sommarturné “Överallt men Ingenstans” som inledde på Vetlandafesten. Turnén håller på ända till september, då den avslutas i Stockholm.

KÖP

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!