Nöje

Måns Zelmerlöw har blivit pappa: Se hans fina hyllning till sin flickvän

I fredags blev programledaren och artisten Måns Zelmerlöw pappa till en liten son och vi säger stort grattis! På sin Instagram skriver den nyblivna pappan att familjens nya medlem och superhero kommer ta Eurovision med storm år 2038 och inte nog med det! Lagom till mors dag gjorde Måns ett rörande inlägg där han hyllade sina starka kvinnor.  

Foto: Instagram @manszelmerlow / @ciarajanson 

I fredags fick Måns Zelmerlöw och Ciara Janson sin efterlängtade son och vi bara smälter över den första (och urgulliga!) bilden på Måns och hans familj som i fredags eftermiddag publicerades på Instagram. I inlägget skriver Måns om att parets lilla superhero kommer gå i sin pappas fotspår och ta Eurovision med storm år 2038. Vad den nya familjemedlemmen kommer att heta är något paret ännu inte har delat med sig av och vi väntar nog alla lika spänt på att få reda på namnet!

Två dagar efter födseln firade Ciara sin första mors dag som tvåbarnsmamma och på sin Instagram gjorde Måns den finaste hyllningen till sin fästmö. Men det var inte bara hans blivande fru som uppmärksammades, även hans mamma fick en vacker hyllning och vi kan inte låta bli att bli berörda. Spana in den fina hyllningen nedan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!