Nöje

Måns Zelmerlöw och frun Ciara gästar Solsidan

Paret Zelmerlöw är vanligtvis ganska privata av sig – därför blev många förvånade när de dök upp på tv och spelade sig själva.

Foto: Instagram @manszelmerlow/TV4

Måns Zelmerlöw är en storfavorit hos svenska folket sedan länge. Han slog igenom i Idol som ung och för några år sedan kammade han hem en storvinst i Eurovision med låten “Heroes”. Sedan ett tag tillbaka bor han i London tillsammans med frun Ciara, Ciaras son Albert och parets gemensamma son Archie.

Gästspelar i folkkära humorserien

Nu har paret oväntat dykt upp och gästspelat i det senaste avsnittet av Solsidan. Till Aftonbladet berättar Måns Zelmerlöw nu om att paret blev glada när de fick frågan. “Det är ju den största svenska serien som man kan vara med i och det var oerhört mäktigt att få vara en del av det, men också intressant att få se hur mycket jobb som ligger bakom. Jag ser också upp till Felix otroligt mycket, han är en fantastisk regissör och kreatör. Men det var såklart också väldigt nervöst för mig som icke-skådis att försöka mig på det”, säger han i intervjun.

I den nya säsongen av Solsidan har Mia Skäringers karaktär Anna misstagits för att ha en relation med Måns Zelmerlöw. Missförståndet leder i vanlig Solsidan-anda till nya missförstånd och konflikter och medierna börjar snart spekulera. Konflikten slutar med att Anna förolämpar både Måns och frun Ciara efter ett pr-trick som inte går som planerat.

Foto: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!