Nöje

Måns Zelmerlöw om första mötet med hustrun: “Hon var helt säker på jag var en homosexuell bröllopssångare”

Innan Måns Zelmerlöw ska kliva upp på scenen i programmet “Så mycket bättre” för att göra en tolkning av Norlie & KKV berättar han om när han träffade sin fru Ciara. Hustrun var nämligen helt övertygad om att Måns var en homosexuell bröllopssångare.

Foto: Instagram @manszelmerlovw

“Jag har varit en hopplös romantiker som har trott att så fort jag har varit ute och träffat någon så har jag tänkt att ‘det här är kvinnan i mitt liv'”, berättar Måns Zelmerlöw i programmet. Idag lever han tillsammans med hustrun Ciara. Paret är bosatta i London och har sommarhus i Båstad. Tillsammans har de sonen Albert, 3, och Ciara har sonen Archie, 7, från en tidigare relation.

Möttes på ett bröllop

I programmet “Tillsammans med Strömstedts” har paret tidigare berättat att de möttes första gången på ett bröllop. Ciara berättade även i det sammanhanget att hon vid deras första möte trodde att Måns var intresserad av män.

I “Så mycket bättre” avslöjar Måns att Ciara inte bara trodde att han var homosexuell, hon trodde också att han var bröllopssångare. Han beskriver sig själv som en hopplös romantiker som innan han träffade kärleken kunde lämna en turné för att träffa en kvinna han fått känslor för. Men när Ciara väl kom in i hans liv verkar han snabbt ha förstått att hon var den rätta. “Vi hade svinkul under våra första dejter”, berättar han i programmet. “Men vad händer när det kommer en vardag, kommer det kännas lika bra? Det gjorde det, som tur var.”

Foto: Instagram @manszelmerlow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!