Nöje

Måns Zelmerlöw väntar barn med frun Ciara: Håller alla tummar vi har

Efter att ha drabbats av missfall 2020 väntar Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara barn igen. “Dags att få upp hoppet igen. Vi håller alla tummar vi har!”, skriver Måns på Instagram.

Foto: Instagram @manszelmerlow

Under helgen berättade Måns Zelmerlöw den glada nyheten att han och hans fru Ciara väntar barn igen:

“De senaste åren har varit fyllda av glädje men också sorg när livet inte har blivit det vi hade velat. Dags att få upp hoppet igen.  Vi håller alla tummar vi har!”, skriver Zelmerlöw i ett inlägg på Instagram.

Även Måns fru Ciara delade med sig av nyheten på plattformen, där hon skriver att de “håller alla tummar, tår, ögonfransar och allt vi har för dig, lilla vän. Det börjar bli för svårt att dölja dig nu.”

Drabbades av missfall

Den sorg som Måns nämner i sitt inlägg handlar med största säkerhet om de missfall som paret tidigare drabbats av. De har båda berättat öppet om sina upplevelser, och i augusti 2020 skrev Ciara att de drabbats två gånger under samma år:

“Det har varit hemska dagar, så jag vill bara berätta varför jag varit tyst. Tragiskt nog har vi förlorat vår lilla bebis. Detta är det andra ‘tysta missfallet’ vi har fått uppleva under detta år”, skrev hon då på Instagram.

Ciara, som har sonen Albert tillsammans med Måns och sonen Archie från ett tidigare förhållande, beskriver i sitt senaste inlägg sina känslor kring sin nuvarande graviditet:

“Det är en så nervös tid, graviditet efter förluster; Ärligt talat är jag livrädd de flesta dagar och har bokat 63894300999 skanningar, men jag gör mitt bästa för att omfamna det den här sista gången och vara så positiv som möjligt.”

Källa: Expressen

Foto: Instagram @manszelmerlow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!