Nöje

Maralee Nichols ger unik glimt av Tristan Thompsons yngste son på Instagram

På Instagram visar Maralee Nichols upp Tristans Thompsons yngste sons ansikte för första gången – och avslöjar vad han ska heta.

Foto: Instagram @maraleenichols

Den första december i fjol blev basketstjärnan Tristan Thompson pappa för tredje gången, detta efter att ha varit otrogen mot sitt ex Khloé Kardashian under våren 2021. Trots att faderskapet bekräftades i januari har Thompson ännu inte träffat sin yngste son, enligt barnets mamma Maralee Nichols.

Visar sonens ansikte för första gången

Nichols delat ett flertal videor och bilder av sin son men det är inte förrän nu som hon har gett sina följare en glimt av hans ansikte. Under onsdagen lade hon nämligen upp en video i en story på Instagram där hon låter kameran svepa över den nedre delen pojkens ansikte.

“Han är så söt”, skrev hon.

“Gåva från Gud”

Det verkar även som om Nichols nu har bestämt sig för vad sonen ska heta. I ett öppenhjärtigt inlägg på samma plattform skriver hon följande:

“Theo, min lilla ängelbebis. Jag döpte dig till Theo eftersom det betyder “Gåva från Gud”. Jag hade aldrig varit gravid förut och hade fått höra att jag kanske inte skulle kunna få barn. Jag kunde inte tro att jag var gravid, när jag såg dig på ultraljudet och hörde ditt lilla hjärtslag visste jag att jag alltid skulle skydda dig och se till att du är trygg. Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att veta.”

Källa: The Sun

Foto: Instagram @maraleenichols

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!