Nöje

Maralee Nichols visar upp kroppen efter sin förlossning

Maralee Nichols som nyligen fått barn med Tristan Thompson visar nu upp sin kropp efter förlossningen. Hon visade upp sina kurvor i en instagram stories bara veckor efter att ha fött en liten pojke.

Foto: Instagram @maraleenichols

31-åringen visade upp sina tonade magmuskler i en spegel iklädd sport-bh, leggings och sneakers i samband med att hon tränade på gymmet. På bilden täcker hon ansiktet med telefonen men visar stolt upp resten av sin kropp till en bildtext där hon skriver: “6 veckor efter förlossningen.”

Tristan bad om ursäkt för otroheten med Maralee

Maralees graviditet rörde upp starka känslor då fadern, Tristan Thompson, var tillsammans med Khloé Kardashian vid tidpunkten då Maralee blev gravid. Tristan har tidigare gått ut via sociala medier och bett om ursäkt för sitt agerande till Khloé.

Nu har Maralee och sonen flyttat från Kalifornien till Texas och någon brist på underhåll ser hon inte ut att få. Tristan måste enligt uppgifter betala ut ett högt bidrag för pojken varje månad då han har en såpass hög inkomst, som han är skyldig att betala fram till dess att pojken fyller 18 år.

Tristan är också sedan tidigare pappa till två andra barn, True, tre år, som han har med Khloe Kardashian och Prince, fem år, som han har med sitt ex Jordan Craig.

Källa: The Sun

Foto: Instagram @maraleenichols

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!