Nöje

Marcus Schenkenberg och Jessica Bäckman om bebislyckan: “Det blev en liten hoppsan”

I maj blev modellen Markus Schenkenberg och TV-profilen Jessica Bäckman föräldrar till en liten pojke. “Välkommen till världen min vackra lilla pojke Collin”, skrev Marcus på Instagram den 22 juni.

Foto: Instagram @jessiii_b

Det var i början av maj 2022 som Marcus Schenkenberg och Jessica Bäckman blev föräldrar till sonen Collin.

“Du ville komma ut tidigare än planerat. 6/5 kl 11:53 fick jag se dig för första gången. 3 130 g, 48 cm lång och en himla massa hår. Du är helt underbar min fina lilla pojke.

Bor i olika städer

I en intervju med Expressen öppnar nu paret upp om hur det är att skaffa barn med någon som man inte lever i en kärleksrelation med och hur det fungerar när man inte bor i samma stad. Marcus bor i Stockholm och Jessica bor i Norrköping.

Marcus Schenkenberg och Jessica Bäckman träffades 2016 när Marcus flyttade hem till Sverige från USA. Paret hade då en relation under hela den sommaren. Jessica berättar i intervjun att hon blev tillsammans med en annan kille från Norrköping, men när den relationen tog slut bestämde sig hon och Marcus för att ses igen. Detta var hösten 2021.

Lever inte i en kärleksrelation

Jessica blev gravid vilket kom som en chock. Hon talade med Marcus vilket fick henne att bli lugnare

– Han tyckte verkligen inte att jag skulle ta bort barnet. Han har ju velat ha barn och det ville ju jag också, även om det kom lite oväntat, så vi kände att nu gör vi det här även om vi inte lever ihop som ett kärlekspar, säger Jessica till Expressen.

Vi på Metro Mode önskar familjen lycka till!

Foto: Instagram @jessiii_b

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!