Nöje

Margaux Dietz avslöjar: förlovade sig inte med Sean Canning i februari

Förra veckan sammanfattade Margaux Dietz sitt 2021 i en vlogg – och det bjöds på en och annan överraskning om hennes förhållande med Sean Canning.

Foto: Instagram @margauxdietz

“Jag började det här året med att kanske vara mer kär än jag varit i hela mitt liv”, säger Margaux i början av vloggen, som sammanfattar året 2021.

Hon syftar då på sitt förhållande med Sean Canning, som hon förlovade sig med i början av året. Paret kungjorde sin förlovning i februari, men nu berättar Dietz att Canning faktiskt friade tidigare än så: “Det här året började med att Sean friade till mig på nyårsafton”, berättar hon.

Hade endast dejtat i en månad

Nyheten om frieriet läckte nästan då en svensk som befann sig på semester i Costa Rica av en slump bevittnade frieriet, som ska ska ha skett på en restaurang. Detta togs sedan upp i podcasten Ursäkta med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, men de konstaterade att det endast var ett rykte – vilket var tur för Dietz och Canning:

“Vi kände att det var lite tidigt att gå ut med det här eftersom vi inte ens hade gått ut med att vi dejtade”, säger hon. Hon berättar vidare att paret hade gått på sin första dejt den femte december, alltså knappt en månad innan frieriet ägde rum.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!