Nöje

Margaux Dietz följare berättar om Tindersvindlaren – Han ville ha sex utan kondom

När Margaux Dietz frågade sina följare på Instagram om de hade matchat med Shimon Hayut, även kallad “Tindersvindlaren”, så visade det sig att flera av dem har träffat bedragaren. “Han ville ha sex utan kondom”, skriver en följare.

Foto: Instagram/@margauxdietz

Sedan dokumentären “Tindersvindlaren” hade premiär på Netflix den här månaden har intresset för de inblandade – inte minst bedragaren Shimon Hayut – varit stort.

Hundratals följare matchade med svindlaren

Margaux Dietz är en av de som intresserar sig för historien om “Tindersvindlaren”. När hon nyligen frågade sina följare om de hade matchat med Hayut på Tinder visade det sig att ett stort antal av dem hade gjorde det – och att vissa till och med hade träffat honom.

I en story på Instagram visar Dietz upp det oväntade resultatet: hela 456 av hennes följare uppger att de har matchat med Huyut på Tinder.

“Fattar ni hur hårt han jobbar?” säger hon.

“Han ville ha sex utan kondom”

Dietz har även fått privata meddelanden från flera personer som säger sig ha träffat Hayut:

“Men det är så sjukt!!! Min kompis träffade han på ett café i Köpenhamn så var vi ute med han på kvällen och det var samma kväll livvakten fick en flaska i huvudet”, skriver en person i ett privat meddelande.

En annan av Dietz följare hade en minst sagt obehaglig upplevelse med Hauyt på ett hotell:

“Jag träffade honom en kväll när jag bodde i Hamburg. Vi skulle spendera en natt på hotell tillsammans, han verkade reko fram tills vi skulle lägga oss och han vänligen men bestämt ville ha sex utan kondom. För jag skulle bli “en fantastisk mamma”.. jag packade ihop, tackade för mig och gick därifrån. Efteråt skickade han arga röstmeddelanden men vi sågs aldrig mer, tacka gud…” skriver personen.

Låtsades ha glömt sin plånbok

En tredje person blev misstänksam när Hayut under en dejt sa sig ha glömt sin plånbok:

“Nej men det sjukaste var att vi träffades på ön jag bodde på. Tog det på skämt i början men han ville att vi skulle åka privat-yacht osv, tills han kom. Vi träffades men jag kände så snabbt att han kändes som en catfish eller fake, för han låtsades som han hade glömt sin plånbok, efter att ha lovat guld och gröna skogar.”

En annan följare skriver att hens kompis åkte till Rhodos för en dejt med Huyut, men att kompisen tyckte att han var “osympatisk”.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!