Nöje

Margaux Dietz klär Arnold i klänning – får följarna att reagera

Influencern Margaux Dietz publicerade i torsdags en ny vlogg där sonen Arnold väljer ut ett valfritt plagg – en röd klänning med jordgubbar. Då lyfter hon diskussionen om könsneutrala barnkläder.

Foto: Instagram @margauxdietz

Härliga influencern och bloggaren Margaux Dietz har efter sin förlossningsfilm tagit Sverige med storm med sin sprudlande personlighet. Sonen Arnold är nu ett känt namn för många då han brukar vara med på Margaux sociala medier. I torsdags publicerade hon en ny vlogg som nu har skapat diskussioner när det kommer till frågan om könsneutrala barnkläder. I vloggen får vi följa Margaux på stan med sonen Arnold där han väljer ut ett valfritt plagg – han väljer då en röd klänning med jordgubbar.

“Arnold fick ju sin första klänning någonsin, jag tycker att vi ska sätta på den och jag tror att han kommer vara sötare än någonsin.”

Han testar klänningen och utbrister: “Ajja söt”, hans eget smeknamn på sig själv.

“På tal om det här med klänning, jag kommer ihåg att det blev lite såhär uppståndelse när jag sa att jag inte skulle sätta på Arnold klänning förens han bad om det. Då var alla såhär: “Men vadå varför köper du inte bara en klänning till honom på en gång?” Jag tycker ändå att det är någonting man ska få välja och nu vill han ju faktiskt ha klänning, så då blev det ju klänning då”, säger Margaux i torsdagens vlogg.

Margaux har pratat om barnkläder innan, om hur hon tycker att barnklänningar görs lite för gulliga och att de borde tuffas till lite. Att man kanske till och med borde byta namn på just ordet “klänning” när de hänger på killavdelningen.

Nu har Margaux inaktiverat kommentarsfältet och kanske har det att göra med de kommentarer hon har fått av klippet. Vi säger bara heja dig Margaux, Arnold var verkligen hur söt som helst i sin klänning!

Se Margaux vlogg här!

Källa: Youtube

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!