Nöje

Margaux Dietz och Jacob flyttar isär – här berättar hon om situationen

Influencern Margaux Dietz har tidigare berättat att hon och maken Jacob Liebermann haft det tufft. Nu har hon valt att öppet och ärligt berätta om situationen och att paret inte längre bor tillsammans.

Foto: Instagram/ @margauxdietz

I oktober gick vloggaren och influencern Margaux Dietz ut med att hon och maken Jacob Liebermann haft det kämpigt i sin relation. I december förra året friade Margaux till Jacob under en gemensam semester på Maldiverna, och i somras firade de sin kärlek under ett tredagarsbröllop med djungeltema. Under den senaste tiden har hennes följare frågat henne om hur de har det i sin relation, och Margaux har tidigare valt att berätta om det i ett öppet och ärligt blogginlägg som publicerades i oktober.

“Ni kanske förstår att jag inte kommer kunna berätta allt som händer, allt kommer lösa sig något sätt”, avslutar Margaux blogginlägget som hon publicerade i oktober.

Efter det valde hon att berätta ytterligare om hur paret haft det i en video på sin Youtube-kanal.

– Jag har inte orkat visa upp så mycket om hur det är hemma och det är ju för att det har varit väldigt, väldigt jobbigt. Därför har jag umgåtts mer med kompisar, för det är dem jag får jättemycket stöd av. Det är självklart att jag och Jacob pratar och försöker lösa det här. Vi har försökt lösa det här i flera veckor, flera månader, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag och Jacob är bästa vänner och vi älskar varandra över allting annat, men vi är bara mänskliga och allting går upp och ner. Livet är som det är. Jag hoppas verkligen att allting löser sig.

Margaux har valt att fortsatt vara ärlig med hur de har det, och nu avslöjar hon alltså att paret inte längre bor ihop. Lösningen med att bo på olika håll verkar vara permanent, och hon berättar att de försöker att vara med sonen Arnold så mycket som möjligt och ge honom massor av kärlek.

– Man märker ju att han faktiskt blir lite påverkad, eller han märker ju att nånting är lite annorlunda eftersom att jag och Jacob inte bor ihop längre, säger Margaux i sin senaste Youtube-video när hon hämtat Arnold extra tidigt från förskolan.

Hon ber sina följare att inte fråga mer om det för stunden, se hela Youtube-klippet här:

 

Källa: Youtube, Margaux blogg

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!