Nöje

Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

Den senaste tiden har Margaux Dietz stora följarskara spekulerat i huruvida hon och pojkvännen Sean Canning gått skilda vägar. Den senaste tiden har han synts till allt mindre i hennes kanaler och nu bekräftar hon på Instagram att de har gjort slut.

Foto: Instagram @margauxdietz

Paret träffades i slutet av förra året och kort efter att Margaux gått ut med relationen på sociala medier förlovade de sig. “Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon under förlovningsbilderna som visade hur Sean friade på en takterass klädd i snö.

Berättat om bröllopsplaneringen

Senast i september skrev Margaux om bröllopsplanerna på bloggen och paret har flera gånger pratat om planeringen på hennes YouTube-kanal. Sedan början av 2021 har han medverkat i flera videos och följarna har kunnat lära känna honom under året som gått.

Bekräftar uppbrottet

Den senaste tiden har han dock inte synts till och följarna började därför ställa frågor till influencern. Flera kommenterade på YouTube och undrade om paret hade gjort slut. Nu bekräftar Margaux uppbrottet i en Instagram story där hon skriver “Ibland blir livet inte som man tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skriver hon.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!