Nöje

Margaux Dietz om bröstkorrigeringen: Helt sjukt

Margaux Dietz berättar i en video att de implantat hon skaffade för ett decennium sedan har visat sig vara cancerframkallande. “Jag är faktiskt upprörd över att ingen har hört av sig till mig”, säger hon om de hälsovådliga implantaten.

Foto_ Instagram @margauxdietz

Det var i en video på sin Youtube-kanal som Margaux Dietz förra veckan berättade att hon kommer operera bort sina bröstimplantat. Anledningen till operationen är att just den typen av implantat som Dietz har kan vara hälsovådliga.

Måste tas ut så snabbt som möjligt

Margaux berättar i videon att de implantat som hon har haft i ungefär tio år har visat sig vara farliga – faktum är att de kan vara cancerframkallande. Men denna nya information har Dietz inte fått från de som utförde operationen:

“Alla som har haft de här implantaten har tagit ut dem. Eller förhoppningsvis alla, det finns kanske fler som jag som inte hade någon aning om det. Och jag är faktiskt upprörd över att ingen har hört av sig till mig och sagt ‘du måste ta ut dem’. Det känns ju helt sjukt att ingen har gjort det.”

“Tänk efter hundra gånger”

Dietz, som säger att hon är jätteorolig inför den kommande operationen, passar även på att uppmana sina följare att tänka efter både en och två gånger innan de bestämmer sig för att genomgå den här typen av ingrepp, samt att kolla upp vad det är för implantat man skaffar:

“Jag måste ta ut de här så fort som möjligt. Det känns så läskigt att lägga sig på ett operationsbord, det känns också dumt att det är något som är självförvållat och därför vill jag också poängtera för er: Tänk efter! Hundra gånger, tusen gånger innan ni gör någonting. Tänk på att det är ett väldigt stort beslut”, säger Dietz i videon.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!