Nöje

Margaux Dietz om Jacob Liebermann: Vi umgås mycket mer nu

De senaste åren har inte varit helt lätta för Margaux Dietz och hennes ex Jacob Liebermann, men idag är deras relation mer harmonisk än någonsin. “Jag känner mig mycket mer zen nu”, skriver Dietz i sin blogg.

Foto: Instagram @margauxdietz

Under söndagen lanserade influencern Margaux Dietz sin nya Youtube-kanal som hon har tillsammans med exet Jacob Liebermann: “Moderna familjen”. Ett av kanalens syften är att visa hur en modern familj “håller ihop i vått och torrt”.

Separerade när sonen var ett år

Dietz och Liebermann fick sonen Arnold 2018. Året därpå höll de i en äktenskapsceremoni med Ebba Busch som vigselförrättare – men separerade några månader senare.

Inledningsvis var det inte helt lätt att hantera situationen som separerade föräldrar:

“Det är upp och ner, ena dagen är man jättesams om allting och nästa dag är man inte det. Det är jobbigt”, berättade Dietz i sin vlogg 2020.

Vill inspirera separerade föräldrar

Nu verkar Dietz och Liebermann dock komma bättre överens än någonsin. Förra veckan berättade Dietz i sin blogg om hur harmonisk deras relation ser ut nu för tiden:

“Som ni vet umgås Jacob och jag mycket mer numera och jag kan inte säga det för många gånger, men det är fan det bästa vi gjort i livet (förutom Arnold) att vi äntligen kan göra det igen”, skriver hon, och fortsätter:

“Ingen av oss har gjort allt rätt i våra handlingar senaste åren, men vi är överens nu och jag vill verkligen dela mer om det här. Mest för att inspirera fler separerade föräldrar. Hela jag känns så mycket mer zen nu än vad jag gjort de senaste 2 åren. Första tipset, skaffa barn med någon ni kan tänka er att separera med hehe.”

Foto: YouTube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!