Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Margaux Dietz om namnbytet

I slutet av förra året fann Margaux Dietz sin nya kärlek, Seán Canning. Nu går hon ut på sociala medier och berättar om det kommande namnbytet.

Foto: Instagram @margauxdietz

I februari friade Sean Canning till Margaux Dietz och influencern delade med sig av händelsen till sina följare. På bilden som publicerades då sågs paret endast iklädda handdukar på den snöiga balkongen. Bröllopets datum är ännu inte känt för allmänheten men för ett par veckor sedan gav de svar på flera frågor rörande äktenskap och namnbyten.

Vill hinna få barn

Margaux berättade då att hon vill gifta sig inom ett år men Seán var av en annan uppfattning. Han var tydlig med att han ville vänta till sommaren 2022, för att paret ska hinna få ett barn däremellan. I ett annat inlägg på Instagram delade Margaux nyligen en bild på paret där hon skriver “Snart mister Sean Dietz.” Som svar på en följares fråga om hon inte vill ta Seans efternamn svarar hon kort och gott att det kommer hon att göra.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!