Nöje

Margaux Dietz har hittat kärleken – “glad och lycklig”

Margaux Dietz har hittat kärleken igen, det avslöjade hon under måndagens Mama-gala. Hon berättade på röda mattan att hon var väldigt lycklig men ville inte kommentera saken ytterligare.

Forto: Instagram @margauxdietz

Igår ägde årets Mama-gala rum och på sociala medier kunde vi se hur många svenska kändisar och nöjesprofiler klädde upp sig för att hylla och fira kända mammor som inspirerat under det gångna året. Galan leddes av trebarnsmamman Penny Parnevik tillsammans med Mamas chefredaktör Emelie Lindblom Dalén.

På röda mattan syntes bland annat Carina Bergfeldt, Pernilla Wahlgren, Melinda Jacobs, Ewa Röse och Sara Biderman. Även Margaux Dietz var där och hade extra roliga nyheter. Hon berättade nämligen att hon hittat kärleken på nytt, men ville inte gå djupare in i frågan än så. “Jag är väldigt glad och lycklig över detta”, kommenterar hon det faktum att hon nu är i en ny relation.

Margaux Dietz har tidigare varit i en relation med Jacob Liebermann som hon har sonen Arnold tillsammans med. Paret hade en vigselceremoni 2019, som dock aldrig registrerades och senare under året valde de att gå skilda vägar efter att ha pratat öppet om att relationen varit skakig. 2021 förlovade sig Margaux med Sean Canning, men relationen tog slut några månader senare.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!