Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Margaux Dietz svarar på exets kritik – “Tydligare riktlinjer behövs”

Margaux Dietz ex-man Jacob Liebermann gick i februari ut med en debattartikel  som lyfter barns rättigheter i en ständigt uppkopplad och digitaliserad värld. Han utgår där från sin egen son, Arnold, som exempel, och ställer frågan “När tänker politiker och myndigheter stoppa det oavlönade barnarbetet?” Nu svarar Margaux Dietz för första gången på kritiken. 

Foto: Instagram @Margauxdietz/@Jacobliebermann

Bakgrunden till problemet, menar Jacob Liebermann i debattartikeln, är att vi lever i en ny tid där vi ännu inte har koll på vilka konsekvenser den här typen av uppkoppling och kändisskap leder till när det gäller de allra yngsta. Han berättar hur han och sonen, som han har tillsammans med influencern Margaux Dietz, inte kan röra sig ute utan att få oönskad uppmärksamhet. Han lyfter också problemet att barnen som används som reklampelare och därför drar in stora summor pengar åt sina föräldrar, inte har rätt till pengarna när de blir vuxna.

Margaux svarar på kritiken

I ett inlägg på Instagram svarar nu Margaux på kritiken. “Jag precis som så många andra föräldrar, har med stolthet visat upp mammalivet i mina sociala medier”, skriver hon. “Men utvecklingen i sociala medier går väldigt fort. Därför har jag genom åren själv behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser.” Hon skriver vidare hur hon bestämt sig för att inte ha med sonen i kommersiella arbeten och att hon uppskattar att frågan lyfts. “Tydligare riktlinjer behövs”, skriver hon.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Margaux dietz (@margauxdietz)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!