Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Margaux Dietz trähus i Sydafrika totalförstört i brand

Igår var minst sagt en tuff dag för influencern Margaux Dietz. Både hennes mammas trähus i Sydafrika och lagret som skapade hennes nya merch stod under gårdagen i lågor. På sin blogg berättar hon mer om de båda händelserna och att trähuset inte var försäkrat.

Foto: @margauxdietz

I flera år har vi fått följa influencern Margaux Dietz magiska semestrar i hennes mammas trähus i Sydafrika där de många gånger samlat vänner och familj för en oförglömlig semester. Under gårdagen gick hon ut med de tråkiga nyheterna om att trähuset nu mer eller mindre har brunnit ned. Det som finns kvar är hennes storebror Theos hus och poolen hon har gett sin mamma i present, tack vare den vattenkällan lyckades de stoppa branden. Samtidigt skriver hon att huset inte var försäkrat då det inte inte kunnat räknas som ett riktigt hus utan fönster och dörrar. En jobbig förlust då huset bar på så mycket fina minnen.

“Jag träffade mamma 5 minuter senare och det ni vet själva att det sista man vill se är ens nära familj eller vänner är ledsna på det sättet. Det såg ut som att någon verkligen tagit något från hennes hjärta. Det här huset är ju verkligen en del av hennes hjärta”, skriver Margaux i ett blogginlägg.

Men oturen slutade inte där då hon senare under dagen gick ut med att även hennes lager som producerade hennes nya merch brann. Något som försenar försäljningen av de nya tröjorna som pryds av en apa och namnet “Juan Carlos”.

Margaux avslutar blogginlägget med att de behöver lite familjetid och att de ändå är positiva kring det hela då alla är friska och skriver att året har gett ännu mer perspektiv kring vad som är det viktiga här i livet.

 

Källa: Margaux Dietz blogg

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!