Nöje

Margaux Dietz ursäkt till ex-maken Jacob Liebermann

Efter en snårig och bråkig separation är Margaux Dietz och Jacob Liebermann idag vänner. Nu har de startat den gemensamma YouTube-kanalen “Moderna familjen” och Margaux passar på att be sin ex-make om ursäkt.

Foto: Instagram @margauxdietz

Paret har tillsammans sonen Arnold som idag är fyra år gammal. I sin nya Youtube-kanal får tittarna följa familjens vardagsliv och hur det kan se ut när föräldrarna inte lever tillsammans men är vänner.

Offentlig separation

Efter uppbrottet har Margaux haft två andra relationer, nu senast Séan Canning som hon även var förlovad med. Paret gick skilda vägar i höstas. Margaux konstaterar att hon nu har lärt sig mycket av att hennes och Jacobs separation varit såpass offentlig som den varit. Bland annat säger hon att hon lärt sig att hon inte ska lägga ut sina nya förhållanden på sociala medier.

Ber om ursäkt till Jacob

I YouTube-videon ber Margaux Jacob om ursäkt för sitt agerande efter deras separation. “Jag fattar att jag har varit jättejobbig att vara ett ex till. Jag förstår det, och jag skulle vilja säga förlåt till dig för det”, säger Margaux i klippet. Det verkar dock som om det nya familjeupplägget fungerar bra. Under julen följde Jacob bland annat med Margaux och hennes familj till Sydafrika, och den senaste tiden ser de ut att ha prioriterat den moderna familjetiden ganska rejält!

Moderna Familjen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!