Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Margaux Dietz har friat till sin Jacob: “Blev inte så traditionellt”

Margaux Dietz och Jacob Liebermann och sonen Arnold är precis hemkomna från en familjesemester på Maldiverna. Igår avslöjade hon en riktigt härlig nyhet i kärlekens tecken på sin Instagram – hon har friat till sin Jacob. 

margaux-friatFoto: Instagram @margauxdietz / margaux.elle.se 

“Han sa JA….”, skriver Margaux Dietz på Instagram. På bilden visar hon upp en stor och glittrande förlovningsring samtidigt som hon får en kindpuss av sin nyblivna fästman, Jacob Liebermann.

I kommentarsfältet flödar grattis-hälsningarna, men det är också några som frågar om det är hon som friat till honom.

“Yes jag har friat till Jacob. Det är en längre historia men det kändes helt rätt att ta saken i egna händer.”,  skriver Margaux som svar.

I slutet på sin senaste vlogg på YouTube avslöjar vi i nästa vlogg kommer få se henne fria till Jacob. “Stay tuned”, säger hon. Det kommer vi verkligen göra, Margaux. Så spännande!

Än så länge har vi inte fått ta del av något mer av själva frieriet, men på sin blogg skriver hon att vi kan vänta oss både ett blogginlägg och en vlogg från frieriet.

“Jag ska också berätta allt för er om vad som hände med frieriet, hahaha. Blev inte så traditionellt, men vad tusan, det jag kan säga nu är att det i alla fall var jag som friade. Jag vloggade den dagen så jag tänker att jag skriver och visar filmen samtidigt.”, skriver hon på sin blogg.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Han sa JA…. ? @jacobliebermann

Ett inlägg delat av Margaux dietz (@margauxdietz)

Källa: @margauxdietz

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!