Nöje

Maria Montazamis man hade hemligt barn

I början av sin och maken Kamrans relation gjorde Maria Montazami flera upptäckter gällande hans förflutna – inte minst att han hade ett barn som han hade hemlighållit för henne. “Jag vet inte hur många år det tog innan han sa att han hade en dotter”, säger hon i SVT:s Min sanning.

Foto: SVT

Det var när Maria Montazami, 58, nyligen gästade SVT:s Min Sanning med Anna Hedenmo som realityprofilen avslöjade att hennes make Kamran hade undanhållit något väsentligt för henne i början av deras förhållande: han hade nämligen både barn och var gift med en annan kvinna.

Hemlighöll dottern i flera år

Maria Montazami blev snabbt en tittarfavorit när hon medverkade i realityserien Svenska Hollywoodfruar, som sändes mellan 2009 och 2019.

De som har följt realityserien är välbekanta med Marias make Kamran Montazami, som hon träffade 1987 och gifte sig med tre år senare. Idag har paret varit lyckligt gifta i över 30 år – men tidigt i relationen stötte de på utmaningar, något som Maria berättar om i Min sanning:

“När vi träffades var jag 21. Jag vet inte hur många år det tog innan han sa att han hade en dotter. För jag såg något litet ‘charge’ på ett kreditkort och sa ‘vad fasiken är det här? Vad har du gjort på leksaksaffären?’ Då ljög den jäkeln och sa att han hade köpt en leksak till en klient”, säger hon och fortsätter:

“Men sen hittade jag något annat: En Vilma Montazamins sjukhusförsäkring. Och jag sa, ‘vem är det här?’ Då började det rassla upp.”

Utöver faderskapet upptäckte Maria att Kamran dessutom var gift. Men trots sin besvikelse över hemlighetsmakeriet insisterade Maria – som endast hade en sporadisk med sin egen pappa – på att Kamran skulle spendera mer tid med sin dotter:

“Hon var med oss på semestrar, på helgerna. Och än idag skriver hon, ‘Maria I love you’. Vi har jättebra kontakt, och det ska Kamran tacka mig för.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!