Nöje

Mariah Carey om sin barndom: min dysfunktionella familj förstörde jularna

Mariah Careys hit “All I Want For Christmas” är en av de mest ikoniska jullåtarna någonsin. Men sångerskan har berättat att hennes barndoms jular lämnade mycket att önska.

Foto: Instagram @mariahcarey

“All I Want For Christmas” är jullåten som toppar listorna år efter år. Maria Carey skrev låten tillsammans med Walter Afanasieff 1994 och numera är det svårt att föreställa sig en jul utan klassikern.

Men trots att Carey är så starkt förknippad med högtiden så har hon inte enbart goda erfarenheter av den. I ett öppenhjärtig intervju med den brittiska tidningen The Mirror har Mariah Carey berättat om hur jularna såg ut i barndomshemmet.

“Jag ville alltid att julen skulle bli perfekt och såg alltid fram emot högtiden, men jag hade en otroligt dysfunktionell familj som förstörde den varje år.”

Fick inslagen frukt i julklapp

Sångerskan berättar att hon ibland fick inslagen frukt i julklapp: “Jag tänkte, ‘när jag växer upp, kommer jag aldrig låta det hända. Jag kommer göra julen perfekt varje år.’ “

Trots de dåliga minnena älskar Carey fortfarande julen och har långt ifrån tröttnat på att göra julmusik:

“Jag älskar att göra musik och jobba med projekt som inte handlar om julen, men det är något speciellt med den här tiden på året. Jag ser verkligen mycket fram emot att folk firar jul med mig varje år. Det är som en tradition.”

Källa: The Mirror

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!