Nöje

Mariah Carey släpper ny jullåt

Inget säger jul som Mariah Careys hit “All I want for Christmas is you”. Nu släpper Carey en ny låt som förväntas bli en av säsongens mest spelade världen över.

Foto: Instagram @mariahcarey

Mariah Careys splitternya jullåt heter “Fall in love at Christmas” och är ett samarbete med Khalid och Kirk Franklin. Låten är en något mer avslappnad jullåt än “All I want for Christmas is you” och förväntas alltså bli en av de mest spelade låtarna i jul globalt.

Inte en favorit hos svenskarna

Hur bra låten kommer fungera i Sverige återstår dock att se. En undersökning från Klarna visar nämligen att svenskarna inte är lika förtjusta i Mariahs gamla julhit som många andra nationaliteter verkar vara. Sverige hamnade på fjortonde plats av totalt arton länder när deltagarna i undersökningen ombads ranka hur mycket de älskar “All I want for Christmas is you”.

Deltagarna fick dessutom svara på vilken tid på året som de tycker att det är okej att börja spela den festliga dängan. Varannan svensk uppgav att det var okej att börja spela låten i december. Ungefär en femtedel tyckte att det går bra att börja spela låten redan i oktober och/eller november.

En tiondel av svenskarna uppgav däremot att det aldrig är okej att spela “All I want for Christmas is you”. Förhoppningsvis kommer de att gilla “Fall in love at Christmas” bättre.

Spana in den nya låten nedan!

Läs också:

Elton John och Ed Sheeran gör julmusik tillsammans.

Vita adventsstjärnor – 20 favoriter att dekorera hemmet med.

Julens godaste nyheter 2021 – en hel drös av underbara och oväntade smaker.

Julen hos H&M Home 2021 – vi listar våra favoriter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!