Nöje

Marina sa upp sig från sitt jobb – nu reser hon Europa runt med sin hund Odie

Till dig som är sugen på att ta med ditt husdjur på sommarsemstern: Här hittar du ett minst sagt inspirerande par! Marina Piro från Italien sa upp sig från sitt jobb för att åka ut i Europa på äventyr. Med sig på resan har hon sin stora kärlek, hunden Odie.  

Foto: Instagram/@pamthevan91

Till Vagabond.se berättar 25-åriga Marina hur hon lämnade jobbet på ett marknadsföringsföretag och sitt fina hus för att resa iväg ut i världen i en ombyggd skåpbil på obestämd tid. Det var 11 månader sedan och det enda hon ångrar i dag är att hon inte gav sig iväg tidigare. Med sig på resan har hon sin 10-åriga labradoodle Odie, som älskar att vara ute på vägarna med sin matte.

Det gulliga paret har hittills utforskat England, Frankrike, Österrike, Nederländerna, Tyskland och Italien – och de har ännu inte tröttnat. Näst på tur står Spanien och Portugal. Äventyret går att följa på bloggen Pamthevan.com och Instagram-kontot @pamthevan41.

Att resa med sitt husdjur innebär vissa begränsningar men enligt Marina är det väl värt besväret. I ett av sina mest gillade Instagram-inlägg ger Marina en kärleksförklaring till Odie som får oss att vilja släppa allt och leta upp första bästa hund:

“Ibland undrar jag hur den här resan skulle ha sett ut utan Odie. Utan honom skulle jag ha kunnat gå på så många konserter och besökt viktiga museum och konstgallerier. Utan honom skulle jag ha kunnat gå på yogaklasser eller försökt åka snowboard när som helst. Utan honom skulle jag inte ha behövt ändra mina planer på grund av olika länders bestämmelser kring att resa med husdjur och jag skulle ha kunnat flyga när jag ville.

Om jag ska vara ärlig så hade allt varit mycket lättare och bekymmersfritt. Men utan honom hade jag inte fått pussar varje morgon eller haft någon att gosa med på kvällarna. Jag hade inte haft den ovillkorliga vänskapen, varje stund under dagen, och min resa skulle ha gått miste om något ovärderligt: Sann kärlek.”

Nu vill vi också åka på roadtrip med en fyrbent vän!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!