Nöje

Mark Levengood berättar om separationen från Jonas Gardell

Efter 37 år tillsammans har Mark Levengood och Jonas Gardell valt att gå skilda vägar. I en öppenhjärtig intervju med Malou von Sivers berättar Mark om det svåra beslutet.

Foto: TV4

Tidigare i år delade Mark Levengood och Jonas Gardell nyheten att de valt att separera. På sociala medier skrev Jonas Gardell om beslutet. “Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder.”

Paret har varit gifta sedan 2011 och Mark berättar i intervjun att de nu går i terapi för att försöka hitta en väg framåt i relationen. Han berättar också att beskedet väckte ett stort engagemang från omgivningen. “Det gick fem minuter, en man kom fram på gatan och sa ‘det var väldigt tråkigt att höra’, det blev ett sånt enormt engagemang”, berättar han i intervjun.

Går i parterapi

Mark Levengood berättar att de inte planerar att skilja sig, men att det är just en separation och att de jobbar på hur relationen ska komma att se ut framöver. “Vi har separerat, vi ska inte skilja oss, vi går i terapi. Det borde vi ha gjort för längesen”, säger han. Han lyfter också att det händer mycket under livets gång, att man utvecklas och att saker förändras. “Det är en prövning, ser jag det som”; säger Mark i intervjun.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!