Nöje

Mark Levengood och Jonas Gardell går skilda vägar

Jonas Gardell och Mark Levengood har valt att avsluta sitt förhållande, det berättar de på Instagram. “Det är mycket smärtsamt”, skriver Gardell.

Foto: Instagram @jonasgardell

Efter 37 år tillsammans går Jonas Gardell och Mark Levengood skilda vägar. Paret, som gifte sig 2011 och har två barn ihop, offentliggör de tråkiga nyheterna i ett varsitt inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @jonasgardell

Jonas Gardell: “Ska försöka vara vänner”

I sitt inlägg skriver Gardell att paret inte kommer att skilja sig, men att de har avslutat sin kärleksrelation:

“Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder”, skriver Gardell i ett inlägg på Instagram.

Han fortsätter:

“Jag berättar för att slippa smussla men i övrigt är detta helt privat och mycket smärtsamt. Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick.”

Mark Levengood: “Svårt och trassligt”

Även Levengood skriver om separationen på plattformen:

“Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt. Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!