Nöje

Mark Levengoods klockrena kommentar – efter skriverierna om Filip Lamprecht

Under onsdagen rapporterade ett flertal finska medier att Mark Levengood funnit kärleken i 30 år yngre Filip Lamprecht. Problemet var bara att det hela rörde sig om ett missförstånd.

Foto: TV4

Mark Levengood och hans partner sedan många år tillbaka, Jonas Gardell, gick tidigare i år ut med beskedet att de hade separerat.

 “Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner”, skrev Gardell i ett inlägg på Instagram i januari.

Nu har Filip Lamprecht – son till Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht – pekats ut som Levengoods nya pojkvän, det skriver Aftonbladet.

Mark Levengood: “Lär bli spänt”

Några av Finlands största kvällstidningar, Iltalehti och Ilta-Sanomat, skrev under gårdagen att Lamprecht och Levengood befann sig i en relation – allt på grund av en artikel i Svensk dam som handlade om hur de två lärde känna varandra när det blev ihopparade i TV4-programmet Bytt är bytt.

I artikeln förekom till en början meningar som “Mark Levengood i relation med Filip Lamprecht” och “Mark Levengood har bekräftat relationen med Filip Lamprecht” – något som de finska medierna tog fasta på.

Missförståndet är nu utrett och de finska tidningarna har förtydligat att Levengood och Lamprecht inte är tillsammans. Även Svensk dam har uppdaterat sin artikel.

Levengood själv tycks ta skriverierna med ro: i ett inlägg på Instagram hänvisar han till en artikel på samma tema publicerad av Hänt:

“Ahh….nu lär det bli spänt på nästa middag med Kristin Kaspersen…eller ‘svärmor’ som jag då bör kalla henne om vi ska tro Hänt”, skriver han.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!