Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Mark Wahlberg tjänade 1500 gånger mer än Michelle Williams – vi skämtar inte!

Bara några dagar efter att Michelle Williams, och resten av Hollywoods kvinnor, klätt sig i svart på Golden Globe-galan visar en rapport från USA Today att Mark Walhberg fått 1500 gånger mer betalt än Michelle för att filma om några av scenerna i All the money in the world.

Foto: REX
Källa: Vogue

Efter att Kevin Spacey i höstas anklagats för flera sexuella övergrepp bestämde sig filmteamet bakom kriminalthrillern All the money in the world att byta ut honom (i rollen som J. Paul Getty) mot skådespelaren Christopher Plummer. Spaceys scener filmades om och regissören Ridley Scott kommenterade att alla skådespelarna gjorde det utan att få betalt. En nyligen publicerad rapport från USA Today visar dock att Mark Wahlberg, som spelar en av huvudrollerna, förhandlade fram en ersättning på 1,5 miljoner dollar (drygt 12 miljoner kronor) medan hans motspelerska Michelle Williams ska ha fått mindre än 1 000 dollar (drygt 8 000 kronor). Det motsvarar mindre än 1 procent av det Wahlberg tjänade – detta trots att de båda skådespelarna representeras av agenter på samma agentur.

Uppgifter till USA Today menar att Michelle inte ska ha känt till sin motspelares höga arvode och att hon fått uppfattningen om att teamet i stort skulle ha erbjudit sin tid frivilligt i och med att beslutet att plocka bort Spacey kändes så viktigt.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!