Nöje

Markus Aujalay slutar i “Sveriges mästerkock”

I ett inlägg på Instagram meddelar Markus Aujalay, domare i TV4:s “Sveriges mästerkock”, att han inte kommer att medverka i kommande säsonger. Han har varit med ända sedan starten 2011 då han var domare tillsammans med Per Morberg och Leif Mannerström.

Foto: TV4

I de senare säsongerna har Markus Aujalay istället haft sällskap av Mischa Billing och Tom Sjöstedt och det är fortfarande oklart vem som kommer att ersätta honom framöver. Efter nästan tolv år i programmet, där amatörkockar får möjlighet att utveckla sin matlagning under tävlingsformer, berättar Aujalay på sociala medier att det är dags att ta klivet in i nya projekt. “Dags att tacka för mig. En lång och fantastisk tid med många underbara medarbetare och deltagare. Blev några timmar ändå…” skriver han bland annat i inlägget.

Har gett deltagarna en andra chans i “Efter Stängning”

I sitt inlägg radar Markus upp alla de säsonger och varianter av programmet han varit inblandad i. “12 säsonger av Sveriges Mästerkock 3 säsonger av Sveriges Yngsta Mästerkock 1 säsong av Decenniets Mästerkock 2 säsonger av Sveriges Mästerkock VIP 6 säsonger av Efter Stängning”, skriver han i inlägget på Instagram. I “Efter Stängning” har de deltagare som åkt ur Sveriges Mästerkock fått möjlighet till revansch med Markus som domare.

Det är fortfarande hemligt vilka projekt som Markus kommer att vara inblandad i framöver, men vi hoppas att få återse honom i rutan snart!

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!