Nöje

Mary J. Blige om morgonritualen som förändrade hennes liv

Artisten och skådespelerskan Mary J. Bliges karriär går från klarhet till klarhet. Nu berättar hon för People om den stärkande ritual hon ägnar sig åt så fort hon stiger upp på morgonen.

Foto: Shutterstock

Mary J. Blige är inte endast en framgångsrik musiker med över hundra miljoner sålda album i bagaget, hon är även en skicklig skådespelerska: 2018 blev hon nominerad till en Oscar i kategorin “bästa kvinnliga biroll” för sin insats i filmen Mudbound, och för tillfället är hon aktuell med tv-serien Power Book II: Ghost vars tredje säsong har premiär i mars.

“Ingen kan älska mig som jag kan”

I en intervju med People diskuterar Blige sitt senaste album, Good Morning Gorgeous (som är nominerat till sex Grammys i år) och berättar om den livsförändrande morgonritual som har inspirerat dess titel och en av låtarna.

Enligt Blige säger hon nämligen “Godmorgon snygging” till sig själv när hon stiger upp på morgonen och ser sig själv i spegeln – oavsett dagsform:

“Ibland är mina ögon helt stängda”, säger hon. “Men jag anstränger mig för att se mig själv. Det handlar inte om fåfänga, det handlar om hur vi stärks. Ingen kan älska mig som jag kan. Ingen kan göra det.”

Genom musiken har Blige delat med sig av allt från sina tidigare problem med missbruk till att ha fått sitt hjärta krossat. Nu säger hon sig dock ha påbörjat ett nytt kapitel i sitt liv, då hon fokuserar på sig själv:

“Jag brydde mig inte om mig själv [förut]”, säger hon. “Jag älskade inte mig själv. Det du ger dig själv får du tillbaka. Så nu när jag ger till mig själv, får jag allt.”

Mary J Blige - Good Morning Gorgeous

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!