Nöje

Masked Singer 2022 – Lasse Holm fjärde kändisen att lämna programmet

I fredags sändes det fjärde avsnittet av tittarsuccén “Masked Singer” på TV4. Maskerna från premiäravsnittet återvände och bjöd på fantastiska uppträdanden och igår blev det astronauten som fick ta av sig masken och lämna programmet!

– Det här är once in a life time, civilt skulle jag kanske inte vågat hålla på så som jag gjorde men det vågar jag nu, sa astronauten.

Foto: TV4

I fredagens avsnitt av Masked Singer möttes Mjukglassen, Astronauten, Sagoträdet, Lokatten och Sjöjungfrun medan kändispanelen med Felix Herngren, Nour El-Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gick loss på gissningar över vilka som kunde gömma sig bakom maskerna.

Astronauten fick lämna

Efter en duell mot Mjukglassen var det till slut låtskrivaren Lasse Holms figur Astronauten som tvingades ta av sig masken.

Foto: TV4

Lasse Holm hann delta i två avsnitt av Masked singer innan han tvingades lämna programmet. Innan sin medverkan bestämde han sig för att försöka föreställa sin karakteristiska röst.

– Folk känner igen den även om jag har hjälm och skidglasögon på mig. Jag kan ju inte låta som mig själv, utan får försöka sjunga på ett annat sätt, sade han.

Foto: TV4

Ledtrådar Astronauten:

Låt: ”It’s gonna be me” – *Nsync

Möjliga ledtrådar:
Kontrollbord, en darttavla, bumeranger, en klocka, poserar framför en kamera.

Astronautens egen beskrivning:
Astronauten är redo för take off och jag har mer att bjuda på, mycket mycket mer. Det är mitt stora handikapp i det här sammanhanget att jag ofta bjuder på lite för mycket pga. jag har svårt att hålla masken. Men jag har ett glatt humör, det är sällan jag blir särskild putt om jag inte förlorar en tävling såklart. Den här rymdkoalan gjorde en riktig raketkarriär, nu är jag i sjunde himlen. Tv-figur blev jag rätt sent i livet men det känns verkligen som om jag har börjat leva nu. Jag vill bara fortsätta den här fantastiska resan för det här är bara början. Kanske är det jag som ska ta hem hela spelet – igen?

Tre ledtrådar, två sanna, en falsk:
Jag har hängt med halva Beatles
Jag har hyllats inför kungen utan att jag själv var där
Jag har fått brev från Donald Trump

Här är figurerna som deltar i Masked Singer 2022

Här är figurerna som deltar i Masked Singer 2022

Karusellen (Anna Lindberg)

Nallen (Marianne Mörck)

Fru Kanin (Mona Sahlin)

Astronauten (Lasse Holm)

Cyberninjan

Riddaren

Spelmannen

Trollkarlen

Sagoträdet

Lokatten

Mjukglassen

Sjöjungfrun

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!