Nöje

Masked Singer 2022 – Marianne Mörck andra kändisen att lämna programmet

I fredags sändes det andra avsnittet av tittarsuccén “Masked Singer”. En hel rad av nya maskerade kändisar dyker upp på scen i den nya säsongen och i fredags blev det Nallen som fick ta av sig masken och lämna programmet!

– Detta har varit fantastiskt roligt. Helt galet, sade Marianne efter att hon röstats ut.

Foto: TV4

Förra veckan återvände ”Masked singer” till TV4 och lockade miljonpublik direkt. Då var det Karusellen som i själva verket var simhopparen Anna Lindberg, 40, som blev avslöjad och fick lämna programmet. 

Nour El Refai sjuk

I panelen satt som vanligt Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Komikern Johanna Nordström (som själv dolde sig bakom en av maskerna i fjol) fick hoppa in för Nour El Refai som var frånvarande på grund av sjukdom.

Startfält

Under fredagskvällen tävlade sex nya dolda kändisar i sång och dans och i startfältet kunde tittarna bland annat se Mjukglassen, Sagoträdet och Sjöjungfrun. 

Nallen fick lämna

Nallen framträdde under kvällen med låten “It’s a hard-knock life” från musikalen “Annie” men tyvärr blev det tillslut nallen som fick lämna programmet. Ledtrådarna som presenterades var bland annat ett skuggspel, en påfågel, en medalj och massvis av leksaker. Panelen gissade på allt från Skansen-Jonas till Börje Salming och Eva Röse.

https://www.youtube.com/watch?v=T-Lk7jfWB_4

– Jag älskar dig! sa Felix när Marianne avslöjas. 

Felix Herngren och Marianne Mörck jobbar tillsammans med dramaserien ”bonusfamiljen” och sågs bara tio dagar innan inspelningen av sångtävlingen. 

Alla ledtrådar för Nallen

De första ledtrådarna kom redan veckan innan premiären.

  • Allting sker i min regi
  • Och när Astronauten säger att plus och minus inte var hans grej instämmer nallen: “Samma sak för mig”

Ledtrådar från andra avsnittet:

”Jag älskar verkligen att leka bland alla mina vänner. Dessutom är jag jättebra på att bevara en hemlighet, och så gillar jag överraskningar och gåtor. Vem vet, när man tar av mig pälsen kanske ni ändå inte vet vem jag är. Mitt liv tog en ny vändning så jag började gå ut med ett annat djur. Men trots äktenskapet blev jag aldrig något vanlig svensson. Jag har nästan fått mer kärlek än jag är värd. Det är roligt att visa sig utan att visa sig. Det finns en baksida på medaljen. Egentligen trivs jag inte i rampljuset, det blir för mycket av priser och applåder. Det kan bli helt uppåt väggarna ibland. Det är många som förtjänar att ställas längst fram och visas upp. Snart ska ni få se vad jag har kokat ihop.

Ledtråd på scen:

Introlåten till tv-serien Rederiet spelas upp, och ett modellfartyg rullas in. ”Jag har tillbringat väldigt mycket tid på båt, men ofta har jag inte ens lämnat land. Det var fantastiska resor”, säger Nallen.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!