Nöje

Masked Singer 2022 – Mona Sahlin tredje kändisen att lämna programmet

I fredags sändes det tredje avsnittet av tittarsuccén “Masked Singer” på TV4. Maskerna från premiäravsnittet återvände och bjöd på fantastiska uppträdanden och igår blev det Fru Kanin som fick ta av sig masken och lämna programmet!

– Det här är en kärleksförklaring till mina två barnbarn Tyra och Vinnie, de älskade ”Masked singer” förra säsongen och då gissade du Måns på mitt namn och de var så besvikna att det inte var jag. Så då tänkte jag att frågar nån nu så gör jag det här. Så jag hoppas de tycker att de har en hyfsat häftig mormor, sa Fru Kanin efter att masken lyfts av.

Foto: TV4

I fredagens avsnitt av Masked Singer möttes Spelmannen, Fru Kanin, Cyberninjan, Riddaren och trollkarlen medan kändispanelen med Felix Herngren, Nour El-Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gick loss på gissningar över vilka som kunde gömma sig bakom maskerna.

Fru Kanin fick lämna

Vilken överraskning det var när när Mona Sahlin, Sveriges före detta vice statsminister, avslöjades bakom Fru Kanins mask och därmed fick lämna programmet.

Två jurymedlemmar lyckades gissa rätt denna vecka och det var Felix Herngren och Pernilla Wahlgren.

Foto: TV4

Ledtrådar Fru Kanin

Låt: Måneskins ”Mammamia”

Möjliga ledtrådar:
Gymping framför tv, röda ögon

David Hellenius:
Hon har hållit på med sport, haft en topp-position och känner nån i Brasilien.

Fru Kanins egen beskrivning:

– Det finns fortfarande hopp för Fru Kanin, tiderna förändras, men kanske är det så att allt det bästa inte hänt än. Det är tur att jag har stora öron, för musik har alltid betytt mycket för mig. Den har gett mig en humangenererad temperaturhöjning och kraften att fortsätta. Min första stora kärlek var en riktig lady och jag hamnade tidigt i musikskola. Det var därför jag fick chansen att sjunga i Sveriges största musiktävling. Där hördes min röst för första gången. Men det var när jag bildade min första klubb som jag sparkade igång en annan karriär. Även om det mest var lek på den tiden. Nu ska jag äntligen få visa vem som skiner starkast på den här scenen.

Tre ledtrådar, två sanna, en falsk:
Jag har blivit slagen med polisbatong.
Jag har tackat nej till att besöka USA:s president.
Jag har tjuvrökt med kungen.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!