Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Masked Singer 2022 – Peter Magnusson femte kändisen att lämna programmet

Ikväll sändes det femte avsnittet av tittarsuccén “Masked Singer” på TV4. Riddaren, Spelmannen, Trollkarlen och Cyberninjan bjöd på fantastiska uppträdanden och ikväll blev det Riddaren som fick ta av sig masken och lämna programmet!

Men shit! Men allvarligt!, utbrast programledaren David Hellenius chockat när masken åkte av.

Foto: TV4

I kvällens avsnitt av Masked Singer möttes Riddaren, Spelmannen, Trollkarlen och Cyberninjan medan kändispanelen med Felix Herngren, Nour El-Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gick loss på gissningar över vilka som kunde gömma sig bakom maskerna.

Riddaren fick lämna

Efter en duell mot Trollkarlen var det till slut komikern och skådespelaren Peter Magnussons figur Riddaren som tvingades ta av sig masken.

Foto: TV4

Programledaren David Hellenius och Peter Magnusson har jobbat tillsammans i över 20 år. 2001 startade de humorprogrammen ”Pyjamas”, i 2003 ”Pass på” och 2005 ”Hey Baberiba”.  

Foto: TV4

Ledtrådar Riddaren:Låtar: ”Slå dig fri” från filmen ”Frost” och Veronica Maggios ”jag kommer”

Möjliga ledtrådar: 

Blommor, datorspel på gammal dator, kassaskåp, nycklar
– Förra gången kände jag att jag fick min revansch på scenen. Hittills har jag skrattat gott åt några av panelens gissningar. Än så länge känner jag mig ganska säker. Den här riddaren har aldrig haft en borg som hem. Men jag har bedrivit en mystisk verksamhet innanför tjocka murar. Jag blev aldrig riktig bra på det, då hade jag behövt tillbringa lite mer än 1,14 år enligt den teori jag bollade med. En speciell dräkt gav mig min första genombrott, tillsammans med en vapendragare som jag firade triumfer med. Vi är fortfarande nära. Jag har haft en nyckelposition och började en karriär som kunde gjort mig förmögen men jag fattade att jag valt fel bransch när jag anklagades för att vara en dubbelagent. Om ni inte förstår vem den här riddaren är så är ni i min situation, jag har knappt förstått det själv, men jag är alltid lösningen på spåret. Hoppas ni inte är det. Nu väntar nästa uppdrag. Jag har ibland känt mig fångad, men nu ska jag slå mig fri.

Fler ledtrådar:
Spelar tennis mot Nassim Al-Fakir: ”Jag trodde det var en sångtävling, som den jag var med i förra gången, men då hade jag en annan roll”.

Här är figurerna som deltar i Masked Singer 2022

Här är figurerna som deltar i Masked Singer 2022

Karusellen (Anna Lindberg)

Nallen (Marianne Mörck)

Fru Kanin (Mona Sahlin)

Astronauten (Lasse Holm)

Riddaren (Peter Magnusson)

Cyberninjan

Spelmannen

Trollkarlen

Sagoträdet

Lokatten

Mjukglassen

Sjöjungfrun

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!