Nöje

Masked Singer 2022 – Yohio och Arantxa Alvarez fick lämna programmet

Ikväll sändes det åttonde avsnittet av tittarsuccén “Masked Singer” på TV4 och vi bjöds på en riktig twist i kvällens program då två stycken tvingades lämna. Mjukglassen, Trollkarlen, Sjöjungfrun, Spelmannen och Sagoträdet bjöd på fantastiska uppträdanden och ikväll blev det Mjukglassen och Sjöjungfrun som fick ta av sig masken och lämna programmet!

– Det har varit jättekul. Man ska ju luras så jag har gjort allt jag kan. Jag har på mig tjejparfym också som du kanske känner, sa Yohio till David Hellenius när masken åkte av.

Foto: TV4

I kvällens avsnitt av Masked Singer möttes Mjukglassen, Trollkarlen, Sjöjungfrun, Spelmannen och Sagoträdet medan kändispanelen med Felix Herngren, Nour El-Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gick loss på gissningar över vilka som kunde gömma sig bakom maskerna.

Vi bjöds även på uppträdande av Amadeus Sögaard som dök upp utklädd till bläckfisk. Även artisten Tommy Nilsson var på plats och bjöd på uppträdande.

Foto: TV4

Sjöjungfrun och Mjukglassen fick lämna

Den som fick minst antal röster av publiken och tvingades ta av sig masken och lämna Masked Singer först under kvällen var Mjukglassen – Arantxa Alvarez.

Arantxa Alvarez håller i efterprogrammet Unmasked Singer på TV4Play direkt efter Masked Singer, så det var många som blev förvånade när hon tog av sig masken.

Foto: TV4

Efter en duell mot Sagoträdet var det till slut Yohios figur Sjöjungfrun som tvingades ta av sig masken.

Nästa vecka är det dags för final och då gör Trollkarlen, Spelmannen och Sagoträdet upp om vem som tar hem den åtråvärda ”Masked singer”-statyetten.

Här är figurerna som deltar i Masked Singer 2022

Här är figurerna som deltar i Masked Singer 2022

Karusellen (Anna Lindberg)

Nallen (Marianne Mörck)

Fru Kanin (Mona Sahlin)

Astronauten (Lasse Holm)

Riddaren (Peter Magnusson)

Lokatten (Malin Berghagen)

Cyberninjan (Clara Henry)

Sjöjungfrun (Yohio)

Mjukglassen (Arantxa Alvarez)

Spelmannen

Trollkarlen

Sagoträdet

 

 

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!