Nöje

Mästarnas Mästare 2021 – här är alla finalister

Nu har finalisterna till årets “Mästarnas mästare” korats. Linnea Torstenson blev den som fick lämna semifinalen i kvällens avsnitt.

Foto: SVT

Under kvällens avsnitt tävlade deltagarna i hinderbana, murstoken och jubelidioten. I momentet murstocken skulle idrottspersonerna gräva sig under en mur som stod placerad i sand men Linnéa Torstenson fastnade då under muren och hamnade efter de andra tävlanden.

Dramatisk fajt i nattduellen

Efter att ha kommit sist kvalade handbollsstjärnan in till nattduellen. I utslagsfajten fick hon möta Johanna Larsson som vann den första dramatiska rundan. Efter att Johanna Larsson även kammat hem den andra rundan stod det klart att Linnea Torstenson skulle bli den som lämnade programmet. Till Aftonbladet säger Linnéa att hon inte hade en chans i nattduellen. “Det är klart att man hade velat vara i final men konkurrensen var stenhård. Jag har haft lite bananskalstur att inte behöva stå här någon mer gång. Jag har haft det jättebra och trevligt. Man har ju hört att det bästa var att träffa de andra atleterna och så har det verkligen varit. Utan dem hade det varit lite tradigt emellanåt”, säger hon.

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!