Nöje

Match lanserar ljudfunktion för mer interaktiv onlinedejting

Match återuppfinner onlinedejting genom att introducera en ny ljudfunktion som låter användare spela in röstmeddelanden i sina profiler. Från och med nu blir rösten ett nytt attribut på Match i singlars jakt på kärleken. 

Foto: Unsplash

Vi lever i en värld där bilder spelar en allt mer betydande roll. Detta har fått oss att underskatta vikten av ljud, särskilt den mänskliga rösten, när det kommer till relationer och dejting. För att utmana detta och belysa hur just rösten kan skapa direkt intresse och attraktion introducerar Match en ny ljudfunktion som gör dejting enklare och roligare än någonsin. Singlar kan nu lägga till ett röstmeddelande i sin profil som inte bara gör upplevelsen mer personlig utan även ger en mer representativ bild till potentiella matchningar.

– Rösten är en jätteviktig ingrediens när det kommer till huruvida vi blir nyfikna och attraherade av någon eller ej, säger Jacqueline Joo, Match dejtingexpert. Vissa föredrar mörka tonlägen, andra ljusa och oftast är vi inte ens medvetna om vad vi dras till. 

Spelet ”Hello Love”

För att göra röstupplevelsen mer interaktiv har Match även tagit fram spelet ”Hello Love” som låter användare integrera med olika röster. När appen presenterar listan över rekommenderade singlar kommer alternativet ”upptäck singlar genom deras röst” synas. Två profilbilder kommer visas men bara en röstinspelning. Singlarna måste gissa vilken av de två profilerna som rösten tillhör och om de gissar rätt och tycker om rösten, kan de gå igenom personens profil automatiskt och börja chatta. 

Live-rum och Lara Live-dejt

Den nya ljudfunktionen lanseras efter framgången med Live-rum och Lara Live-dejt. Live-rummen har både ljud och video och möjliggör för användare att träffa singlar i samma åldersgrupp eller från samma del av landet. Det är ett bra sätt att lära känna varandra utan filter och press, där samtalen kan flöda. Dessutom finns rum där man kan prata om specifika ämnen, exempelvis om de galnaste dejterna man varit på. 

Lara Live-dejt sker på Match varje söndagskväll och är det största speeddejting-evenemanget som organiseras online. Här ges även de mest upptagna av singlar ett snabbt, effektivt och roligt sätt att hitta kärleken på. Singlar i samma ålder och från samma region kan chatta med varandra i hopp om att det sprakar till!  

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!