Nöje

Här shoppar Hailey Bieber i Matilda Djerfs popup-butik i New York

Matilda Djerfs märke Djerf Avenue går från klarhet till klarhet – och nu visar det sig att modellen Hailey Bieber är ett fan av det svenska klädmärket.

Foto: Instagram @matildadjerf/@danielredgert

Det var under torsdagen som influencern Matilda Djerf öppnade en popup-klädesbutik i New York, USA. En av butikens första kunder var ett ansikte som många säkert känner igen: Hailey Bieber.

Nämner Djerf på Instagram

I bilder som medieprofilen Daniel Redgert publicerat på Instagram syns Bieber, som är gift med Justin Bieber, anlända till butiken iförd röda skor, jeansshorts, vitt topp och en läderjacka i oversize-modell.

Väl framme passade hon på att botanisera bland butikens utbud och verkade bland annat intressera sig för ett svart linne.

I samband med besöket publicerade Bieber ett inlägg på Instagram där hon nämnde besöket:

“Kom för att se ängeln Matilda Djefs pop i NYC”, skrev hon följt av ett gnistrande emoji-hjärta.

Detta är inte första gången som Djerfs märke uppmärksammas av en amerikansk kändis: i somras publicerade Sofia Richie Grainge ett inlägg på Instagram där hon bar ett par trendiga cargobyxor från Djerf Avenue.

På det stora hela verkar Djerf Avenue vara på stark frammarsch – Breakit har tidigare skrivit att bolagets omsättning flerfaldigades under 2022. Dessutom etablerade man ett helägt dotterbolag, Djerf Avenue Corporation, i USA förra året.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!