Nöje

Maxa julkänslan – 9 bästa julavsnitten från våra favoritserier

Julfilmer i all ära, det finns få saker som får en i rätt stämning som just det. Men de är dock rätt långa. Vill man ha en snabb dos jul så är det ju perfekt att sätta på ett julavsnitt av favoritserien. Här är 12 favoritavsnitt som ger dig julkänsla deluxe.

julavsnitt-serier-2018Foto: Amazon Prime Video/ABC

Är det någonting en kan lita på är att de flesta serier kommer ha minst ett juligt avsnitt per säsong, så det blir en del härliga avsnitt som du kan sträckkolla på. Vi ger dig den ultimata listan som du kan beta av, med juliga mästerverk som Downton Abbey till O.C och Greys Anatomy.

Th O.C - The best Chrismukkkah ever


Vad får man om man kombinerar jul och Hanukkah, Chrismukka så klart. Seth har skapat ”Chrismukkah” åt sina föräldrar, där den ena är katolik och andra jude. I sann O.C-anda dyker det upp både det ena och andra problemet.

Nästa bild

Friends - The one with the holiday armadillo


Vad sägs om att titta på avsnittet som lärde oss att ett bältdjur visst är julig? Julbältdjuret, jultomten och Superman är också en helt naturlig kombination vid jul, eller hur? Ross vill lära Ben om Hanukkah och hittar ingen tomtedräkt, och på den vägen är det.

Nästa bild

Downton Abbey - Christmas at Downton Abbey


Downton Abbey har blivit kända för sina julavsnitt. För hur härligt är det inte med en jul i ett fint gammalt hus med vackra klänningar och drama? Just det. Julstämningen är maxad!

Nästa bild

Grey’s anatomy - Grandma got run over by a reindeer


Avsnittet som får alla att vilja lägga sig under julgranen och titta upp på ljusen. Ett avsnitt som handlar om julen och olika religioner och självklart en massa dramatiska operationer.

Nästa bild

How I met your mother - How Lily stole Christmas


Det är jul och Lily förvandlar hela lägenheten till ”Lilys Winter Wonderland” som ska bli en överraskning till Marshall. Ted och Lily börjar dock bråka och försvinner med hennes ”Wonderland”.

Nästa bild

Scrubs - My own personal Jesus


Att fira jul på ett sjukhus kanske inte är det juligaste. Den enda som vill fira jul är Turk, J.D ser ett julmirakel och Elliot hjälper en gravid kvinna som försvinner.

Nästa bild

Doctor Who - Christmas Carol


Vill du ha en kombination av den klassiska Charles Dickens sagan ”Christmas Carol” och sciene fiction-serien Doctor Who så ska du titta på det här avsnittet.

Nästa bild

Huset fullt - Our very first Christmas show


Familjen Tanner blir insnöade på flygplatsen och de försöker onda en julstämning för alla som sitter fast på flygplatsen. Ett juligt avsnitt i sann 90-tals aura.

Nästa bild

The Office - Christmas party


På kontoret har julklappsbyte och det spårar ur, totalt. Michael höll sig inte till budgeten och själv blir han besviken på julklappen han får. Han föreslår att de ska köra ett bytesspel.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!