Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Maxa livet! Så peppar Margaux dig i nya boken

I slutet av förra året berättade bloggaren och influencern Margaux Dietz att hon fått ett bokkontrakt. Nu är det inte långt kvar till att boken lanseras – om ett par månader släpps den och redan nu kan vi berätta vad den kommer att innehålla.

Omslag: Li Söderberg/Foto: Evelina Sigetti

– Nu håller jag äntligen min egna bok ‘your best life’ i handen!, skrev Margaux häromdagen i ett Instagram-inlägg.

Boken finns att köpa och läsa först i slutet av september men går att förhandsbeställa redan nu, och Margaux har redan berättat lite om vad boken, som fått namnet “Your best life“, kommer att innehålla. I ett blogginlägg skriver Margaux att boken fokuserar på hennes nio livsmotton för att få ett lyckligare liv.

Exakt vilka livsmotton det är har hon inte avslöjat än, men i blogginlägget skriver hon bland annat att man kan fokusera på det positiva i livet och kan lära sig av nästan allt man går igenom. Hon lyfter också fram att många ibland glömmer bort att ta vara på livet, så sannolikt kommer hon bland annat att lyfta fram vikten av att vara tacksam för det man har och att se det goda i allt.

– Jag får oftast frågor om varför jag är så glad, är du alltid så glad eller hur blir man gladare och det var det som var inspirationen till boken. Jag tror att alla kan bli lite gladare trots saker man går igenom, skriver hon också i blogginlägget.

Dessutom berättar hon att hon kommer att bege sig ut på en Sverige-turné i samband med släppet av boken. Vilka platser som kommer att få besök av Margaux återstår att se – men bland kommentarerna till inlägget öppnar hon också upp för att eventuellt besöka Finland om intresset verkar finnas.

Källa: Margaux blogg, Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!