Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Maxa spa-upplevelsen och bada i rött vin eller kaffe – sägs göra mirakel för din hy

Visst är det så otroligt skönt och avslappnade att gå på spa? Men om du är ute efter det där lilla extra är Yunessun Spa Resort i Japan något för dig!

spa-resort-i-japanFoto: IBL/Unsplash

Att unna sig själv en dag på spa med allt vad det innebär – massage, ansiktsbehandling och vila i en pool. Älskar du rött vin och vill kombinera ditt besök med vindrickande är den här unika resorten i Japan något du förmodligen kommer att skriva upp på din bucket list. Dricka vin samtidigt som du badar i rött vin – ja du läste rätt! Grundarna av spa:et tror på det röda vinets helande kraft – det sägs innehålla antioxidanten resveratrol som har många hälsofördelar. Några utav dessa är ökad cirkulation, minskad risk för inflammationer samt en förmåga att stärka huden. Så – ta dig ett glas vin och hoppa in i poolen där ytterligare rött vin tar hand om din hud.

spa-resort-japanFoto: IBL/Yunessun Spa Resort

Vill du hellre bada i kaffe går det också bra, det finns nämligen badtunnor för det också. Kaffe sägs ladda om huden och ha avslappnande och förskönande effekter. Vad säger du – är det här något som du vill testa? Känner du att Japan känns lite för långt bort och behöver tips på spahotell och anläggningar i Stockholm kan du läsa om det här.

Källa: Elle mat & vin

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!