Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Maxad skumtomte – nu kommer den som energidryck

Trodde du att det inte skulle dyka upp några fler skumtomte-produkter så trodde du helt fel. Tidigare i höstas kunde vi rapportera om tomteglassen och nu kommer en nyhet för er som heller dricker än äter (skum)tomte. Nu kommer den nämligen som energidryck!

Foto: Caleb Woods/Unsplash

Förra året lanserade energidrycksföretaget Nocco, drycken “skum tomte” (ja, det är så den heter – skum tomte) och nu gör den comeback. Om den smakar skumtomte är dock lite oklart, men förpackningen är rosa som godiset. Enligt pressmeddelandet ska den sockerfria energidrycken “smaka jul”, vilket kanske betyder skumtomte (eller pepparkaka eller tomte eller lussekatt osv.)

– NOCCO Skum tomte var så pass uppskattad och är ständigt efterfrågad av våra konsumenter att vi helt enkelt vill önska dem god jul genom att köra en jul-favorit i repris, säger Louise Nobel, Nordic Marketing Manager, NOCCO.

NOCCO Christmas Edition kommer att finnas i butik från och med vecka 44 och kommer hittas i livsmedelsaffärer och på vissa gym.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!