Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

McDonalds lanserar chokladtäckta pommes – men det finns en hake

McDonalds-chocolate-covered-french-fries-jpg (1)
McDonalds släpper ett nytt tillbehör på sin meny i slutet av januari – Pommes med choklad!
McDonalds har haft många konstiga alternativ på menyn allt ifrån 48-pack chicken nuggets till hamburgare med nachochips som topping. Men nu verkar det som att det märkligaste hittills ska lanseras.

Det märkligt salt-söta tillbehöret i form av chokladtoppade pommes kommer i slutet av januari, problemet är att det bara lanseras i Japan. Tillbehöret kommer bestå av traditionella pommes frites som toppas med vitchoklad och mjölkchoklad. Rätten kommer att kallas McChocolate och kommer vara tillgängliga på den vanliga menyn som tillägg till hamburgaren eller för sig själv som ett snack.

Vi tror att det här konceptet är en given succé! Det är ju sedan länge känt att det blir fullkomligt gudomligt att kombinera söt choklad med till exempel havssalt i desserter, därför måste ju också de salta pommesfritten matcha chokladen även i denna rätt. Vi håller tummarna för att denna nyhet dyker upp på våra svenska McDonalds inom en snar framtid.
Källa: Delish

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!