Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Meg Ryan regisserar och spelar huvudrollen i nya romcom-filmen Shooting Star

I sitt nya filmprojekt kombinerar Meg Ryan rollen som regissör och skådespelerska – och slår ett slag för romantiska komedier.

Foto: Meg Ryan You’ve Got Mail

Under 80- och 90-talet var Meg Ryan en av de skådespelare som starkt förknippades med romantiska komedier, tack vare filmer som “När Harry mötte Sally”, “Sömnlös i Seattle” och “Du har mail”.

Numera betraktas romantiska komedier som en smått utdöende genre men kanske kan Ryans nya projekt “Shooting Star”, som hon både regisserar och spelar huvudrollen i, bevisa motsatsen.

Filmen är baserad på pjäsen “Shooting Star” av den amerikanska manusförfattaren Steven Dietz. Handlingen kretsar kring ett före detta par, Willa (spelad av Meg Ryan) och Bill (spelad av David Duchovny, mest känd för sin roll som Mulder i “Arkiv X”), som av en slump återförenas när de tvingas tillbringa en natt på en flygplats på grund av ett snöoväder – varpå de oundvikligen börjar prata om det förflutna.

“Precis det som folk vill ha”

HanWay Films VD Gabrielle Stewart tror att den här typen av filmer är efterlängtade av publiken:

“Det är spännande att Meg Ryan tar med sig sin tunga erfarenhet i den här genren till regissörsstolen, och att sammanföra henne med en så fantastisk motspelare som David Duchovny. Det är precis det här som folk vill ha”, säger hon till Variety.

Produktionen av Meg Ryans nya film “Shooting Star” kommer dra igång i Arkansas i USA senare i år.

Källa: Variety

Foto: Meg Ryan You’ve Got Mail

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!