Nöje

Megan Fox försvarar “Love is Blind”-Chelsea

Chelsea Blackwells påstådda likhet med Megan Fox blev ett hett diskuterat ämne på sociala medier när säsong sex av amerikanska Love is Blind kom ut. Vad skådespelerskan själv anser om det hela har dock varit oklart – fram till nu.

Foto: Netflix/Instagram @meganfox

Det var när Love is Blind-deltagaren Chelsea Blackwell, 31, fick frågan om vilken kändis hon liknade som hon svarade att hon fått höra att hon liknade Megan Fox, 37:

“Det är bara för att jag har mörkt hår och blå ögon”, sa hon till Jimmy Presnell, 28, i programmet. “Men jag ser inte det, så bli inte exalterad.”

“Blev mobbad i 20 år”

Huruvida Blackwell och Fox faktiskt liknar varandra eller ej blev en stor snackis, och tv-personligheten fick utstå en hel del hån online.

Nu avslöjar Megan att uppståndelsen inte undgick henne:

“Jag har aldrig varit med om att så många sms:at mig om något”, säger hon till E! News.

Skådespelerskan, som själv inte har sett programmet, tillägger att hon anser att folk “var alldeles för hårda” mot Chelsea och att hon “inte förtjänade det”.

Vad tycker hon då om jämförelsen mellan henne själv och realityprofilen?

“Folk har helt klart sagt till henne, ‘du ser ut lite som Megan Fox’, hundra tusen procent. Så jag tror att hon säger sanningen och jag hoppas att hon fortfarande har den där glimten i ögat”, säger hon. “Jag hoppas att världen inte tog den ifrån henne. Min dog för längesen eftersom jag blev mobbad i 20 år. Så jag hoppas att det inte hände henne.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!