Nöje

Megan Fox och Machine Gun Kelly har gjort slut enligt rykten

Megan Fox och Machine Gun Kelly har varit öppna med sin djupa kärlek till varandra sedan de blev tillsammans för två år sedan – men enligt ihärdiga rykten har paret nu gjort slut.

Foto: Instagram @meganfox

I maj 2020 började Megan Fox dejta Machine Gun Kelly efter att ha träffat honom under inspelningarna av filmen Midnight in the Switchgrass två månader tidigare. Skådespelerskan har i efterhand berättat att hon tidigt visste att artisten var hennes “tvillingflamma”:

“Till skillnad från en själsfrände är en tvillingflamma en själ som har kommit upp till en så hög nivå att den kan delas mellan två olika kroppar samtidigt”, sa Fox till Lala Kent i podcasten Give Them Lala. “Så vi är faktiskt två halvor av samma själ, tror jag. Och jag sa det till honom nästan omedelbart, för jag kände det direkt.”

Förlovade sig i januari

Paret har varit i stort sett oskiljaktiga sedan våren 2020 och i januari i år förlovade de sig, något som Machine Gun Kelly berättade om på Instagram:

“‘Ja, i detta liv och i varje liv’ under samma trädkronor vi förälskade oss tog jag tillbaka henne för att fråga om hon ville gifta sig med mig”, skrev Kelly, som gav Fox en egendesignad förlovningsring bestående av två ringar som hålls samman med hjälp av magneter.

Fox skrev:

“Efter att ha gått igenom helvetet tillsammans, och ha skrattat mer än jag någonsin trodde var möjligt, bad han mig att gifta mig med honom. Precis som i varje livstid före denna, och som i varje kommande livstid, sa jag ja… och sedan drack vi varandras blod.”

Ryktas ha gjort slut

Men trots den romantiska förlovningen för lite drygt ett halvår sedan ryktas det nu att paret har gått skilda vägar.

Ryktena kommer sig av att paret inte har publicerat något om varandra på sociala medier på ett tag – Fox senaste inlägg om artisten är från maj, medan Kellys senaste inlägg om skådespelerskan publicerades i slutet av juni, då de båda närvarade på premiären av hans dokumentär Life in Pink.

En annan sak som har fått fart på ryktena är att skvallersajten Crazy Days and Nights i början av augusti skrev att ett “besked om en separation mellan rapparen/sångaren med tre namn och skådespelerskan är nära förestående”.

Källor: Independent, Popculture

Foto: Instagram @meganfox

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!