Nöje

Megan Fox om metoo: ”Jag trodde inte att jag skulle bli ett offer som folk kände sympati för”

Under metoo-hösten fick vi höra mängder av fruktansvärda berättelser från kvinnor världen över, men någon som inte valde att öppna upp var Megan Fox. Nu berättar skådespelaren och modellen om varför hon var rädd för att dömmas under metoo på grund av sin image. 

Foto: Rex Features

Trots att skådespelaren och modellen Meghan Fox hade gått igenom liknande saker som togs upp under metoo, valde hon att hålla sin berättelse för sig själv. I en intervju med New York Times berättar hon nu om varför hon kände att hennes historia inte skulle tagits emot på rätt sätt.

– Beroende på hur jag har blivit uppfattad av folk och av feminister så trodde jag inte att jag skulle bli ett offer som folk kände sympati för. Och jag trodde att om det skulle komma en tid där världen skulle tycka det var okej att skylla på offret så skulle det vara när jag berättade vad jag upplevt, säger hon.

Men Megan menar också att hon inte kände sig bekväm i att hänga ut enskilda personer.

–  Jag känner inte heller att jag är rättvisans domare. Jag menar inte att folk inte borde ha berättat och gjort det som kändes rätt. Men för mig så kände jag inte heller att det var mitt jobb att straffa någon för att de gjort något dumt mot mig, säger Megan Fox i intervjun.

Källa: New York Times

Foto: Rex Features

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!